Produse

Încălzire pentru muzee
și lăcașuri de cult

Datorită costurilor ridicate și dificultăților tehnice, crearea de zone de confort pentru interiorul încăperilor mari, a reprezentat întotdeauna o problemă greu de rezolvat. Încăperile mari sunt asociate unui tavan înalt și căldură generată are tendința să se stratifice în partea de sus a camerei, oferind doar o încălzire parțială a zonei pentru o perioadă mică, creând astfel dificultăți greu de depășit.

Recurgerea la o încălzire forțată cu aer cald , rezolvă problemă doar parțial, creând alte inconveniente, cum ar fi, curenții de aer ridică praful și umiditatea, care se depun apoi pe picturi și pereți, ducând la deteriorarea acestora.Pentru produsele noastre instalate sub podea, în perne sau sub băncile din biserică, se utilizează rezistențe din fibre de carbon, care sunt emițătoare de căldură prin intermediul undelor infraroșii (încălzind obiectele, pereții și persoanele din rază de acțiune). Undele infraroșii nu încălzesc aerul, ci numai corpurile solide, acestea, la rândul lor, transferă căldura în ambianță, creând condiții optime de confort pentru ocupanți.

Gestionarea electronică a produselor noastre cu rezistențe din fibră de carbon, permite controlul temperaturii și setarea diferitelor intervale orare, în încăperi speciale, pentru a evită risipă nedorită de energie.

ALTE

CARACTERISTICI IMPORTANTE
ALE CARBONULUI

Nu generează
emisii

Carbonul nu genereaza emisii electromagnetice periculoase

Flexibil

Carbonul este flexibil

Nu se
oxidează

Carbonul nu se oxidează

Nu se
modifică

Dimensiunile carbonului nu se modifică la variații de temperatură

Nu se
deteriorează

Carbonul nu se deteriorează în timp

100%
reciclabilă

Fibra de carbon este 100% reciclabilă.

DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne:
DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
CONTACTCum ne găsești
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne în platformele: