Despre noi

Thermal Technology s-a născut dintr-un concept revoluționar, care părea incredibil încă nu demult: utilizarea unui material organic, în loc de un metal pentru transformarea energiei electrice în căldură. Nu este vorba despre orice material, ci unul care a arătat un mare potențial datorită flexibilității sale: fibră de carbon.

Alegerea acestui material s-a dovedit a fi o idee câștigatoare. Teste după teste, studii după studii, au condus la selectarea fibrei de carbon potrivite pentru a controla reacția sa la electricitate. Dar, o problemă a rămas: cum să se realizeze conectarea cablului distribuitor de electricitate, adică a cablului obișnuit cu fir din cupru, la conductorii din fibră de carbon, problema care a fost rezolvată cu ajutorul intuiției geniului dar și cu puțin noroc. Această invenție beneficiază în prezent de un brevet internațional pentru conexiunea între cupru și carbon, demonstrat fiind ca această legătură este stabilă și fiabilă.

Incredibilul a devenit realitate: putere, economie și grijă pentru mediul înconjurător, toate incluse într-o formă unică, oferind căldură și protecție.

https://thermaltechnology.ro/wp-content/uploads/2019/12/Carbon-Fiber-Heating-1.jpg
https://thermaltechnology.ro/wp-content/uploads/2019/12/Carbon-Fiber-Heating-2.jpg
https://thermaltechnology.ro/wp-content/uploads/2019/12/Carbon-Fiber-Heating-3.jpg
https://thermaltechnology.ro/wp-content/uploads/2019/12/Carbon-Fiber-Heating-7.jpg
https://thermaltechnology.ro/wp-content/uploads/2019/12/Carbon-Fiber-Heating-8.jpg
https://thermaltechnology.ro/wp-content/uploads/2019/12/Carbon-Fiber-Heating-9.jpg
DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne:
DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
CONTACTCum ne găsești
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne în platformele: