COMPANIA

 

Despre noi

Thermal Technology s-a nascut dintr-un concept revolutionar, care parea incredibil inca nu demult: utilizarea unui material organic, in loc de un metal pentru transformarea energiei electrice in caldura. Nu este vorba despre orice material, ci unul care a aratat un mare potențial datorita flexibilitatii sale: fibra de carbon.

Alegerea acestui material s-a dovedit a fi o idee castigatoare. Teste dupa teste, studii după studii, au condus la selectarea fibrei de carbon potrivite pentru a controla reactia sa la electricitate. Dar, o problema a ramas: cum sa se realizeze conectarea cablului distribuitor de electricitate, adica a cablului obisnuit cu fir din cupru, la conductorii din fibra de carbon, problema care a fost rezolvata cu ajutorul intuitiei geniului dar si cu putin noroc. Aceasta inventie beneficiaza in prezent de un brevet international pentru conexiunea intre cupru si carbon, demonstrat fiind ca aceasta legatura este stabila si fiabila.

Incredibilul a devenit realitate: putere, economie și grija pentru mediul inconjurator, toate incluse intr-o forma unica, oferind caldura si protectie.

//]]>