BENEFICII ȘI AVANTAJE

Beneficiile
Fibrei de Carbon

Rezistența din fibră de carbon consumă mai puțină energie electrică decât alți conductori și în aceleași condiții climatice și la aceeași putere electrică încălzește mai repede o încăpere, fapt demonstrat de analiză Applus Laboratories 2013 (intervalul de timp în care temperatură radiatorului Thermal Technology cu rezistențe din fibră de carbon, crește de la 10°C la 23°C este de 3h:19min în comparație cu timpul de încălzire a unui radiator cu rezistențe de cupru- 04h:30min.

Acest fapt garantează un consum electric redus cu 25% față de încălzirea cu conductorii din cupru, în aceleași condiții de temperatură ambientală. Cablul de carbon respectă limitele legale în ceea ce privește emisiile electromagnetice (certificatul Elettra80 – Laboratoarele Tuv 2010) și nu generează emisii electromagnetice periculoase.

UNDELE INFAROȘII

Schimbul de căldură prin radiație utilizează undele infraroșii ca vector de transfer. Două corpuri sau două obiecte care au temperaturi diferite radiază în mod natural unul față de altul, iar fluxul de căldură pornește de la cel mai cald spre cel mai rece. Radiația de unde infraroșii eliberată în mediul înconjurător prin podea, perete, tavan sau printr-un panou radiant este transformată în căldură în contact cu un obiect, un perete sau o persoană. Așadar, undele infraroșii nu sunt absorbite de aer, ci mai degrabă de corpuri solide, care le transformă în energie termică, pe care o transmit apoi în mediul înconjurător, creând astfel, condiții optime pentru confortul ocupanților.

REZISTORII DIN FIBRĂ DE CARBON

  • Carbonul are o rezistivitate de 2.058 ori mai mare decât cea a cuprului.
  • Carbonul are o densitate de aproape 4 ori mai mică decât a cuprului, cu o capacitate calorică la jumătate.
  • Carbonul are o absorbție de căldură (energie internă) la jumătate față de cea a cuprului, în consecință, disipă mai multă căldură.
  • Conductorul cu fibră de carbon dezvoltat pentru produsele noastre, conține 12.000 de filamente de carbon într-o secțiune de 1 mm².
ALTE

CARACTERISTICI IMPORTANTE
ALE CARBONULUI

Nu generează
emisii

Carbonul nu genereaza emisii electromagnetice periculoase

Flexibil

Carbonul este flexibil

Nu se
oxidează

Carbonul nu se oxidează

Nu se
modifică

Dimensiunile carbonului nu se modifică la variații de temperatură

Nu se
deteriorează

Carbonul nu se deteriorează în timp

100%
reciclabilă

Fibra de carbon este 100% reciclabilă.

DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne:
DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
CONTACTCum ne găsești
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne în platformele: