TEHNOLOGIA

THERMAL TECHNOLOGY este, inca din 2001, lider in dezvoltarea noilor tehnologii de incalzire ce au la baza utilizarea Fibrei de Carbon.Cercetarea continua si avansata a permis firmei sa poata implementa solutii de inalta eficienta si flexibilitate in utilizare, atat in sectorul civil, cat si in cel industrial sau sportiv.

Aceste rezultate in eficienta si competitivitate sunt recunoscute de catre principalele organisme de certificare si de catre prestigioase universitati europene.

Carbonul este elementul de inalta performanta pe care se bazeaza toata productia de sisteme de incalzire electrice a caror tehnologie este brevetata de THERMAL TECHNOLOGY.


Caracteristicile fibrei de Carbon- absenta inertiei termice
- capacitatea de a inmagazina o mare cantitate de caldura
- cedeaza caldura cu mare rapiditate
- durabila in timp
- isi mentine eficienta in orice conditii de temperatura (-40/+300°C)
- nu are dilatatii termice
- nu se oxideaza
- este flexibila
- este reciclabila
- nu produce campuri electromagnetice


Caracteristicile specifice ale Fibrei de Carbon determina performantele net superioare ale acestui sistem de incalzire fata de celelalte sisteme bazate pe energie electrica.

picto01

-50% REDUCERE LA COSTURILE DE INSTALARE. Se conecteaza direct la reteaua electrica fara instalatie cu apa.

picto01

0% EMISII POLUANTE. Alimentarea se face direct la reteaua electrica.Nu se utilizeaza alti combustibili si nu se produce CO2.

picto01

IP 67 GRAD DE PROTECTIE. Toate produsele Thermal Technology sunt izolate impotriva patrunderii de praf si lichide.

picto01

0% EMISII ELECTROMAGNETICE. Tehnologia Genius Carbon® este singura care nu produce emisii electromagnetice detectabile.

ALTE INFORMATII UTILE:

Fibra de Carbon si grafitul


Grafitul este un derivat al carbonului dar, in loc sa fie o "rezistenta" cum este carbonul, este un "conductor" de energie electrica , in consecinta avand randament diferit in ceea ce priveste consumul de energie electrica. Exista sisteme de incalzire pe baza de grafit, care adeseori sunt in mod eronat sau intentionat, asociate sau substituite cu termenul "Fibra de Carbon".


Emisiile electromagnetice ale sistemelor de incalzire electrice


In prezentarile sistemelor de incalzire electrice de obicei se mentioneaza: "Emissii electromagnetice sub nivelul admis de norma...", sau "Aparatele electrocasnice si electronice produc campuri magnetice. Datorita structurii lor... produsele... au campul magnetic cel mai scazut posibil", sau "...sistem cu functionare la joasa tensiune (24 V), deci cu zero emisii...", omitand faptul ca este indispensabila prezenta unui transformator pentru functionarea sa. De exemplu pentru o incapere de 15 mp cu o putere instalata de 1200 W este necesar un transformator de 50 A, care inevitabil va produce emisii electromagnetice semnificative.

Thermal Technology a testat si certificat produsele sale din acest punct de vedere, la un Institut recunoscut si documentatia aferenta este disponibila pe acest site.


Brevete


Sistemul de conexiune Fibra de Carbon - cablu electric este brevetat international, in timp ce nenumaratele sisteme create sunt acoperite de cereri de brevet.

Sistemele de incalzire cu "autoreglare"


Prin folosirea unor materiale precum grafit, reziduuri de smoala sau polimeri se obtine un sistem multi-entetic care incalzeste, "produsul este supus inmuierii care va generea o descompunere moleculara care intrerupe trecerea curentului electric, reducand in consecinta consumul de energie electrica". De retinut ca acest fenomen are loc la temperaturi de minim 58°C. In cazul unelor sisteme de incalzire acest fenomen este definit ca "autoreglare". Adevarat, dar este indispensabila ajungerea la temperatura de 58°C (poate excesiva pentru un sistem de incalzire in pardoseala), si atunci se declara ca "lumina soarelui reflectata pe pardoseala intrerupe functionarea sistemului..." ceea ce evident este imposibil si nu corespunde realitatii.


Certificarile produselor si sistemelor


Toate produsele prezente pe piata sunt, evident, insotite de informatii privind calitatea si eficienta lor, dar nu intotdeauna produsele si sistemele sunt insotite de certificatele adecvate corespunzatoare, cu exceptia certificarii CE care este obligatorie.

THERMAL TECHNOLOGY este in masura sa ofere certificari referitoare la siguranta electrica (CE - TUV - NF - LVD - CB), emisiile electromagnetice, rezistenta la foc, rezistenta mecanica, certificat ATEX pentru industrie, sistemul de managementul calitatii ISO 9001.

Contacteaza-ne

Oferim servicii personalizate de incalzire prin tehnologia ce are la baza utilizarea Fibrei de Carbon.

Datele de contact
//]]>