THERMAL TECHNOLOGY

Din 2001 suntem
lider în dezvoltarea noilor tehnologii

de încălzire ce au la bază utilizarea Fibrei de Carbon.

Cercetarea continuă și avansată a permis firmei să poată implementa soluții de înaltă eficientă și flexibilitate în utilizare, atât în sectorul civil, cât și în cel industrial sau sportiv.  Aceste rezultate în eficiență și competitivitate sunt recunoscute de către principalele organisme de certificare și de către prestigioase universități europene.

Carbonul este elementul de înaltă performanță pe care se bazează toată producția de sisteme de încălzire electrice a căror tehnologie este brevetată de THERMAL TECHNOLOGY.

Fibra de Carbon și grafitul
Grafitul este un derivat al carbonului dar, în loc să fie o „rezistență” cum este carbonul, este un „conductor” de energie electrică , în consecință având randament diferit în ceea ce privește consumul de energie electrică. Există sisteme de încălzire pe bază de grafit, care adeseori sunt în mod eronat sau intenționat, asociate sau substituite cu termenul „Fibră de Carbon”.

Emisiile electromagnetice ale sistemelor de încălzire electrice
În prezentările sistemelor de încălzire electrice de obicei se menționează: „Emissii electromagnetice sub nivelul admis de normă…”, sau „Aparatele electrocasnice și electronice produc câmpuri magnetice. Datorită structurii lor… produsele… au câmpul magnetic cel mai scăzut posibil”, sau „…sistem cu funcționare la joasă tensiune (24 V), deci cu zero emisii…”, omițând faptul că este indispensabilă prezența unui transformator pentru funcționarea să. De exemplu pentru o încăpere de 15 mp cu o putere instalată de 1200 W este necesar un transformator de 50 A, care inevitabil va produce emisii electromagnetice semnificative.

Thermal Technology a testat și certificat produsele sale din acest punct de vedere, la un Institut recunoscut și documentația aferentă este disponibilă pe acest site.

Brevete
Sistemul de conexiune Fibra de Carbon-cablu electric este brevetat internațional, în timp ce nenumăratele sisteme create sunt acoperite de cereri de brevet.

Sistemele de încălzire cu „autoreglare”
Prin folosirea unor materiale precum grafit, reziduuri de smoală sau polimeri se obține un sistem mulți-entetic care încălzește, „produsul este supus înmuierii care va generea o descompunere moleculară care întrerupe trecerea curentului electric, reducând în consecință consumul de energie electrică”. De reținut că acest fenomen are loc la temperaturi de minim 58°C. În cazul unelor sisteme de încălzire acest fenomen este definit că „autoreglare”. Adevărat, dar este indispensabilă ajungerea la temperatură de 58°C (poate excesiva pentru un sistem de încălzire în pardoseală), și atunci se declară că „lumina soarelui reflectată pe pardoseală întrerupe funcționarea sistemului…” ceea ce evident este imposibil și nu corespunde realității.

Certificările produselor și sistemelor
Toate produsele prezente pe piață sunt, evident, însoțite de informații privind calitatea și eficientă lor, dar nu întotdeauna produsele și sistemele sunt însoțite de certificatele adecvate corespunzătoare, cu excepția certificării CE care este obligatorie.

THERMAL TECHNOLOGY este în măsură să ofere certificări referitoare la siguranță electrică (CE-TUV-NF-LVD-CB), emisiile electromagnetice, rezistență la foc, rezistentă mecanică, certificat ATEX pentru industrie, sistemul de managementul calității ISO 9001.

Caracteristicile specifice ale

Fibrei de Carbon determină performanțele
net superioare ale acestui sistem de încălzire

față de celelalte sisteme bazate pe energie electrică

-50% REDUCERE
LA COSTURILE DE INSTALARE

Se conectează direct la rețeaua electrică fără instalație cu apă.

0% EMISII
POLUANTE

Alimentarea se face direct la rețeaua electrică.Nu se utilizează alți combustibili și nu se produce CO2.

IP 67 GRAD
DE PROTECȚIE

Toate produsele Thermal Technology sunt izolate împotrivă pătrunderii de praf și lichide.

0% EMISII
ELECTROMAGNETICE

Tehnologia Genius Carbon® este singura care nu produce emisii electromagnetice detectabile.

-40% REDUCERE
LA CONSUMUL DE ENERGIE ELECTRICĂ

Datorită caracteristicilor speciale ale fibrei de carbon , sistemul de încălzire Genius Carbon® reduce semnificativ consumul de energie electrică

0% VERIFICARI
ȘI COSTURI DE INTREȚINERE

Sistemul nu necesită niciun fel de cheltuieli de întreținere sau revizii periodice cum este cazul la sistemele tradiționale

10 ANI
GARANȚIE

Toate produsele Genius Carbon® deși au o durată de exploatare aproape nelimitată, sunt garantate 10 ani. (10 ani pentru încălzirea în pardoseală și 5 ani pentru celelalte produse).

DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne:
DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
CONTACTCum ne găsești
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne în platformele: