Produse

Radiatoare

Datorită experienței noastre pe parcursul mai multor ani de activitate, amrealizat o linie de radiatoare electrice pe care noi am denumit-o Genius Carbon®,eficiente energetic, cu rezistențe din fibră de carbon, produse performante și inovatoare,ecologice, proiectate cu o atenție deosebită la consumul eficient de energie.Versatilitatea sistemului Genius Carbon® permite obținerea unor performanțe optime fără a fi nevoie de lucrări de instalare costisitoare, este suficient să introduceți ștecherul într-o priză, iar lucrarea este făcută. Tehnologia Carbon Fiber nu produce emisii electromagnetice dăunătoare, iar în cazul în care radiatoarele sunt plasate corect în spații izolate corespunzător, acestea favorizează economii semnificative de energie în procent de pînă la 40% în comparație cu sistemele tradiționale de încălzire. Principiul de căldură radianta, care stă la baza tehnologiei noastre, răspândește căldura prin schimbul de energie radiantă între oameni, pereți și obiecte.

Radiatoarele Thermal Technology, aparținând liniei Genius Carbon®, pot fi instalate în orice fel de ambianță, formele, culorile și funcționalitatea lor pot fi adaptate la orice cerere, începând cu radiatoarele slim din oțel cu suport pentru prosop, având o grosime minimă, pînă la adevărate piese de design, acoperite cu gresie sau teracotă vopsită, care pot decora orice spațiu. Radiatoarele pot fi gestionate prin intermediul unui controler electronic echipat cu osonda de ambianță care reacționează automat și menține diferite setpointuri în functiede intervalul orar, reducând astfel consumul de energie. Mai multe tipuri de radiatoare cu control On/Off pot fi gestionate prin intermediul unui controler electronic de tip domotic T705 (vezi accesorii), care controlează elementele de încălzire cu ajutorul unui termostat. Acest dispozitiv poate fi programat pentru a analiză consumul total de energie a locuinței cu scopul de a-l limită.

ALTE

CARACTERISTICI IMPORTANTE
ALE CARBONULUI

Nu generează
emisii

Carbonul nu genereaza emisii electromagnetice periculoase

Flexibil

Carbonul este flexibil

Nu se
oxidează

Carbonul nu se oxidează

Nu se
modifică

Dimensiunile carbonului nu se modifică la variații de temperatură

Nu se
deteriorează

Carbonul nu se deteriorează în timp

100%
reciclabilă

Fibra de carbon este 100% reciclabilă.

DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne:
DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
CONTACTCum ne găsești
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne în platformele: