Produse

Închirieri și evenimente

Am dezvoltat în cadrul sistemelor de încălzire în pardoseală, un nou sistem practic, ceea ce permite o instalare și o dezinstalare foarte simplă și rapidă, prin urmare, potrivită aplicărilor ocazionale. Sistemul garantează o distribuire uniformă a căldurii, fără mișcări de aer deranjante.

În plus, sistemul se comportă că și sistemele tradiționale de încălzire în pardoseală, acesta necesită o temperatură mică de funcționare care garantează un confort maxim al spațiului dintre pardoseală și o înălțime de 1,8m. Temperatură scade treptat pe măsură ce înălțimea este în creștere. Acest sistem de încălzire este ideal pentru instalarea lui în clădiri monumentale, cu pereți și tavane cu decorațiuni și picturi valoroase și fragile, cu suprafața sensibilă chiar și la variațiile mici de temperatură.

Versatilitatea covoarelor de încălzire și a platformelor subțiri, ne permite să le recomandăm pentru închiriere. Vă putem pune la dispoziție asistență noastră tehnică pentru instalarea sistemelor de încălzire, sau, sistemul poate fi livrat la cheie. Pe bază datelor pe care ni le furnizați, realizăm un sistem de încălzire bazat pe nevoile dumneavoastră, având în vedere atât montarea și controlul sistemului de încălzire cât și dezinstalarea acestuia; inclusiv furnizarea mochetei și/sau a parchetului laminat, la cerere.

ALTE

CARACTERISTICI IMPORTANTE
ALE CARBONULUI

Nu generează
emisii

Carbonul nu genereaza emisii electromagnetice periculoase

Flexibil

Carbonul este flexibil

Nu se
oxidează

Carbonul nu se oxidează

Nu se
modifică

Dimensiunile carbonului nu se modifică la variații de temperatură

Nu se
deteriorează

Carbonul nu se deteriorează în timp

100%
reciclabilă

Fibra de carbon este 100% reciclabilă.

DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne:
DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
CONTACTCum ne găsești
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne în platformele: