Produse

Aplicații speciale

Cerințele de bază în sectorul industrial sunt de a încălzi produsele alimentare și/sau combustibile în condiții de siguranță și setarea cu precizie a temperaturii. Mai mult decât atât, această specializare a devenit importantă în mai multe sectoare, incazul în care încălzirea și menținerea unei temperaturi constante a produsului sunt prioritare, realizabil doar dacă dețineți un echipament special, dispozitivele standardneputand îndeplini aceste cerințe.

Proiectanții de la Thermal Technology® powered by Carbon Fiber Heating SRL identifică de fiecare data și în mod frecvent, cea mai bună soluție, prin proiectarea de produse personalizate pentru clienți. Începând cu termocoperte certificate ATEX ÎI 3G pentru butelii de gaz și lichide inflamabile până la termocoperte pentru pentru cutii de control a liftului, gamă de produse utilizate în sectorul industrial fiind foarte mare .

Toate produsele noastre încălzesc uniform și eficient, cu un consum redus de energie, datorită rezistențelor din fibră de carbon cu emisie în infraroșu și datoritaunitatilor electronice de comandă, prevăzute cu control termostatic și sonde de temperatură, pentru multe produse.

ALTE

CARACTERISTICI IMPORTANTE
ALE CARBONULUI

Nu generează
emisii

Carbonul nu genereaza emisii electromagnetice periculoase

Flexibil

Carbonul este flexibil

Nu se
oxidează

Carbonul nu se oxidează

Nu se
modifică

Dimensiunile carbonului nu se modifică la variații de temperatură

Nu se
deteriorează

Carbonul nu se deteriorează în timp

100%
reciclabilă

Fibra de carbon este 100% reciclabilă.

DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne:
DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
CONTACTCum ne găsești
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne în platformele: