Aplicatii speciale

 

Aplicatii speciale

Cerintele de baza in sectorul industrial sunt de a incalzi produsele alimentare si/sau combustibile in conditii de siguranta si setarea cu precizie a temperaturii. Maimult decât atat, aceasta specializare a devenit imperativa in mai multe sectoare, in cazul în care este importanta incalzirea si mentinerea unei temperaturi constante a produsului, realizabil doar cu un echipament special, dispozitivele standard neputand indeplini aceste cerinte.

Proiectantii de la Thermal Technology identifica de fiecare data si in mod frecvent, cea mai buna solutie, prin proiectarea de produse personalizate pentru clienti. Incepand cu termocoperte certificate ATEX II 3G pentru butelii de gaz si lichide inflamabile pina la termocoperte pentru pentru cutii de control a liftului, gama de produse utilizate în sectorul industrial fiind foarte mare .

Toate produsele noastre incalzesc uniform si eficient, cu un consum redus de energie, datorita rezistentelor din fibra de carbon cu emisie in infrarosu si datorita unitatilor electronice de comanda, prevazute cu control termostatic si sonde de temperatura, pentru multe produse.

//]]>