PANOURILE FOTOVOLTAICE

Foliile de degivrare
a panourile fotovoltaice

Sistem care permite eliminarea zăpezii și a gheții de pe panourile fotovoltaice, garantând funcționarea acestora chiar in condiții de iarnă.

Instalarea panourilor fotovoltaice, atât pentru uz casnic cât și pentru uz industrial, reprezintă un pas important către un viitor mai durabil, un viitor electric, care are ca scop economisirea resurselor. În timpul iernii, zăpada care se depune pe panourile fotovoltaice poate limita utilizarea și eficacitatea acestora.

357
356
Foliile de degivrare a panourile fotovoltaice
360
359
358

Ce avantaje obțineți prin topirea zăpezii de pe panourile fotovoltaice cu soluțiile noastre:

  • Producție maximă de energie pe tot parcursul anului fără întreruperi cauzate de acumularea de zăpadă.
  • Funcționarea corectă a panourilor fotovoltaice vă permite să amortizați investiția într-un timp mai scurt.
  • Utilizarea foliilor de degivrare asigură panoului fotovoltaic protecția față de zăpadă și îngheț, crescând randamentul acestuia datorită radiației solare mai mari procurate de stratul de zăpadă din jur.
  • Sistem modular ce poate fi instalat ușor și rapid de către oricare electrician.
  • Sistemul de degivrare se activează în câteva minute, permițând astfel pornirea doar la nevoie.
  • Consumul de energie folosit pentru topirea zăpezii de pe panourile fotovoltaice este recuperat rapid datorită creșterii randamentului energetic.
  • Asigură punerea în siguranță a edificiilor publice și a halelor industriale prin respectarea legislației europene cu privire la rezistența structurala a imobilelor, fără intervenții structurale costisitoare cu economii mari de costuri.

Toate prin intermediul unui produs ușor de instalat care rezolvă definitiv problema zăpezii de pe panourile solare:

Folie de Degivrare din aluminiu pentru panourile fotovoltaice

Folia de degivrare pentru panouri fotovoltaice este realizată la proiect, din strat dublu de aluminiu adeziv, pentru orice model de panou fotovoltaic, cu sistem modular de alimentare cu conectori IP68 si cu o putere de aproximativ 175 W/m². Pot fi conectate între ele de la 6 la 9 folii de degivrare utilizând conectori tripolari. În câteva minute temperatura de la suprafața panoului atinge aproximativ 10°C, eliminând zăpada.

Pentru a detalia mai departe

foliile-de-degivrare-a-panourile-fotovoltaice

Sisteme de topire a zăpezii pentru instalații industriale

Pentru sistemele de panouri fotovoltaice pentru edificii publice și industriale, aplicarea foliilor de degivrare a zăpezii Thermal Technology poate fi și o soluție pentru punerea în siguranță a acoperișului conform legislației în vigoare.

Adaptarea unei construcții la valorile legislației cu soluții clasice de consolidare, în prezența panoului fotovoltaic, ar presupune intervenții complexe și costisitoare din punct de vedere economic, cu încărcare structurală suplimentară.

Instalații industriale pe acoperșurile halelor

Pentru instalațiile solare industriale de pe acoperișul halelor, aplicarea „Foliei de Degivrare din Aluminiu pentru Panoul Fotovoltaic” poate fi și o soluție pentru aducerea în siguranță a acoperișului din punct de vedere structural, în conformitate cu legislația europeană în vigoare. Aceasta prevede valori maxime de încărcare în caz de ninsoare, iar clădirile industriale trebuie sa se asigure ca rezistența structurii este adecvată, dacă nu sa ia masuri de întărire a structurii.

Adaptarea unei structuri la valorile de rezistență conform legislației implică intervenții structurale mari din punct de vedere economic, iar o sarcină suplimentară de greutate cu instalarea unui sistem fotovoltaic crește riscul de „defecțiune structurală” în caz de ninsoare.

Totuși, dacă sistemul fotovoltaic de instalat este echipat cu un sistem care garantează eliminarea greutății „încărcăturii cu zăpadă”, acoperișul nu este pus în pericol, iar structura respectă parametrii prevăzuți de legislație.

Așadar, în aceste cazuri, avantajele care decurg din aplicarea „Foliei de Degivrare din Aluminiu pentru Panoul Fotovoltaic” Thermal Technology sunt:

  • Producția de energie chiar și după căderea zăpezii
  • Respectarea normativei legislative europene de siguranță a edificiilor publice, fără intervenții structurale costisitoare și cu economii economice mari.

FORMULARSolicită oferta
pentru acest produs

Completează formularul cu toate detaliile solicitate, iar noi vom reveni cu oferta personalizată pentru tine.
Prenumele
Field is required!
Field is required!
Numele
Field is required!
Field is required!
Orașul
Field is required!
Field is required!
E-mail
Field is required!
Field is required!
Telefon
Field is required!
Field is required!
Mesaj
Field is required!
Field is required!
Field is required!
Field is required!
ALTE

CARACTERISTICI IMPORTANTE
ALE CARBONULUI

Nu generează
emisii

Carbonul nu genereaza emisii electromagnetice periculoase

Flexibil

Carbonul este flexibil

Nu se
oxidează

Carbonul nu se oxidează

Nu se
modifică

Dimensiunile carbonului nu se modifică la variații de temperatură

Nu se
deteriorează

Carbonul nu se deteriorează în timp

100%
reciclabilă

Fibra de carbon este 100% reciclabilă.

DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne:
DETALIIThermal Technology
Misiunea noastră este să oferim clienților noștri sisteme de încălzire ușor de instalat și întreținut cu un consum redus de electricitate.
CONTACTCum ne găsești
SOCIAL MEDIACarbon Fiber
Urmărește-ne în platformele: