Inchirieri si evenimente

 

Inchirieri si evenimente

Am dezvoltat in cadrul sistemelor de incalzire prin pardoseala, un nou sistem practic si "modular", ceea ce permite o instalare si o indepartare foarte simpla si rapida, prin urmare, potrivita aplicarilor ocazionale. Sistemul garanteaza o distribuire uniforma a caldurii, fara miscari de aer deranjante. In plus, sistemul se comporta ca sistemele traditionale de incalzire prin pardoseala, acesta necesita o temperatura de functionare mica care garanteaza un confort maxim al spatiului dintre podele si o inaltime de 1,8m.

Temperatura scade treptat pe masura ce inaltimea este în crestere. Acest sistem de incalzire este ideal pentru instalarea in cladiri monumentale, cu pereti si tavane acoperite de decoratiuni si picturi valoroase si fragile, cu o suprafata sensibila la variatiile de temperatura chiar si mici. Versatilitatea covoarelor de incalzire si a platformelor subtiri, ne permite sa le recomandam pentru inchiriere.

Va putem pune la dispozitie documentatia noastra tehnica pentru instalarea sistemelor de incalzire, sau, sistemul poate fi livrat la cheie. Pe baza datelor pe care ni le furnizati, realizam un sistem de incalzire bazat pe nevoile dumneavoastra, avand in vedere: de la montarea si controlul incalzirii pana la dezinstalarea acestuia; inclusiv furnizarea mochetei si/sau a parchetului laminat, la cerere.

//]]>