Sisteme de incalzire pentru interior

 

Sisteme de incalzire pentru interior

Incalzirea optima in cladiri rezidentiale, birouri si depozite presupune o confruntare cu mai multe probleme. Abordarea este diferita, depinde de tipul cladirii, de vreme, daca este o constructie noua sau una renovata. Produsele noastre de incalzire pentru interior, cu rezistente din fibra de carbon, ofera diverse solutii tehnice, reprezentate prin plasa incalzitoare si sistem de incalzire multistrat cu instalare sub pardoseala, plinte de incalzire, incalzire radianta integrata in panourile din rigips pentru pereti.

Efortul specialistilor nostri este orientat catre o solutie adaptabila la proiectul dumneavoastra, iar daca este necesar, putem oferi chiar si un produs personalizat. Pentru a controla temperatura mediului ambiant noi furnizam regulatoare de intensitate sau de unitati de control electronic al temperaturii, la cerere.

Rezistentele din fibra de carbon, care emit unde infrarosii, incalzesc doar corpurile pe care le intalnesc nu si aerul, in acest fel creaza conditii optime pentru confort si permit economisirea de energie.

//]]>