Incalzire pentru muzee si locasuri de cult

 

Incalzire pentru muzee si locasuri de cult

Datorita costurilor ridicate si dificultatilor tehnice, crearea de zone de confort pentru interiorul incaperilor mari, a reprezentat intotdeauna o problema greu de rezolvat. Incaperile mari sunt asociate unui tavan inalt si caldura generata are tendinta sa se stratifice in partea de sus a camerei, oferind doar o incalzire partiala a zonei pentru o perioada mica, creand astfel dificultati greu de depasit.

Recurgerea la o incalzire fortata cu aer cald , rezolva problema doar partial, creand alte inconveniente, cum ar fi, curentii de aer ridica praful si umiditatea, care se depun apoi pe picturi si pereti, ducand la deteriorarea acestora.Pentru produsele noastre instalate sub podea, in perne sau sub bancile din biserica, se utilizeaza rezistente din fibre de carbon, care sunt emitatoare de caldura prin intermediul undelor infrarosii (incalzind obiectele, peretii si persoanele din raza de actiune). Undele infrarosii nu incalzesc aerul, ci numai corpurile solide, acestea, la randul lor, transfera caldura in ambianta, creand conditii optime de confort pentru ocupanti.

Gestionarea electronica a produselor noastre cu rezistente din fibra de carbon, permite controlul temperaturii si setarea diferitelor intervale orare, in incaperi speciale, pentru a evita risipa nedorita de energie.

//]]>